Search

Këtu mund ta gjeni verzionin final të strategjisë kombëtare të energjisë për vitet 2022-2031

17 Mars, 2023


Pas miratimit nga Kuvendi i Republikës së Kosovës të Strategjisë së Energjisë të Republikës së Kosovës 2022-2031, Ministria e Ekonomisë ka publikuar strategjinë në uebfaqe.

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Strategjia e Energjisë e Republikës së Kosovës 2022-2031 më 8 mars 2023.

Strategjinë e plotë mund ta gjeni duke KLIKUAR KËTU.

Strategjia e Energjisë, si i shohin ekspertët investimet në qymyr?

Lexo më shumë

Qorraj: Strategjia e energjisë po i paraprinë tranzicionit nga qymyri drejt energjisë së pastër

Lexo më shumë

Reagon Abazi për Strategjinë e Energjisë: Kosova ka mungesë të energjisë termike dhe jo asaj elektrike

Lexo më shumë

Miratohet Strategjia e Energjisë 2022-2031

Lexo më shumë