Search

Burim Ejupi

Burimi Ejupi është Drejtor Ekzekutiv në Institutin për Politika Zhvillimore – INDEP. Me një përvojë prej dy dekadash në shoqëri civile, fushat e ekspertizës të Burim Ejupit janë partitë politike dhe zgjedhjet, ndërsa përgatitja e tij profesionale është menaxhimi.