Search

Shefi i zyrës së BE-së në Kosovë: Rryma në veri duhet të paguhet nga të gjithë

June 08, 2021


Shefi i zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, nga Mitrovica Veriore ka deklaruar se energjia elektrike duhet të paguhet dhe se po punojnë me palët që të arrihet kjo zgjidhje.

“Sa i përket energjisë elektrike, mendoj që është mirë të gjendet një zgjidhje e qëndrueshme sa më parë të jetë e mundur, e cila në njërën anë do të siguronte furnizim të qëndrueshëm me energji elektrike dhe në anën tjetër të paguhet për të sepse kjo është diçka krejt normale për njerëzit që t’i përmbushin obligimet tatimore”.

“Ne po punojmë me të gjitha palët që ta arrijmë këtë zgjidhje dhe besoj se jemi në rrugën e duhur”, deklaroi ai.