Search

Punime dhe investime në rrjetin elektrik, KEDS paralajmëron për ndërprerjet e planifikuara sot

22 Prill, 2024


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të energjisë elektrike në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 22 prill 2024:

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009) nga ora 10:30 deri 15:00
Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 35/20 kV Parku i Biznesit do të ndërprehen TS-at:
TS 20/04[kV] Komoran te Vilakët (kodi: 16023007103) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30
TS 20/04[kV] Komoran te Berishët (kodi: 16023007104) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30
TS 20/04[kV] Komoran te Mulakët (kodi: 16023007105) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30
Vendet: Vilakët, Berishët dhe Mulakët.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

1.
Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:
LP 10kV J21 Livadica (kodi: 14000011) nga ora 09:00 deri 14:00
Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Ferizajit

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
Dalja 20[kV] Drenica (kodi: 41048001) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.
Vendet: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmir.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.
Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
TS 20/0.4kV TS Fushticë e lartë I (Bytyqët) (kodi: 41048001003) nga ora 09:00 deri 16:30
Vendet: Fushticë e Epërme.
Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos së tensionit të ulët në linjën ekzistuese, Projekti: TS Fushticë e Lartë 1- Bytyqët.

Rajoni i Gjakovës

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:
NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 17:00.
Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

Punime nga palët e treta

1.
Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS-RREZINA(SH.ZEKA) (kodi: 81000002019 ) nga ora 09:00 deri 16:00
Vendet: Rr. Petro Nini Luarasi.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 10:30 deri 15:00
Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.