Search

Prototipi i Tesla Cybertruck shihet duke u testuar për drejtimin e timonit

30 Mars, 2023


Një video e re tregon se si prototipi Cybertruck i Tesla-s po testohej për timonin e tij, derisa raportohet se Elon Musk komentoi për rritjen e gamës së kthesës së automjetit.

Që në fillim të projektit Cybertruck, Tesla vendosi një synim që kamionçina elektrike të ishte po aq utilitare sa Ford F-150 dhe të vozitej si një makinë sportive, transmeton Telegrafi.

Është një qëllim mjaft ambicioz dhe shumë ishin skeptikë, por automjetet elektrike ofrojnë shumë përparësi. Kombinuar me trendet e tjera që hyjnë në industri, si drejtimi i pasmë, Tesla mund të ketë një mundësi për ta realizuar atë.

Pamjet e reja të një prototipi Cybertruck tregojnë se si Tesla po e teston timonin e kamionit elektrik.

Videoja fillon me Cybertruck që bën një kthesë, dhe duket se përdor drejtimin e tij të pasmë për ta bërë atë vërtet të mprehtë.

/Telegrafi

“Më në fund”, Tesla gati për prodhimin e Cybertruckut elektrik

Lexo më shumë