Search

Mësoni orarin e ndërprerjeve të energjisë elektrike të planifikuara për ditën e sotme

18 Shtator, 2023


Leximi i këtij artikulli zgjatë: 4 minuta

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të energjisë elektrike në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 18 Shtator:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 09:00 deri 14:00
Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .
Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.
Punime në projekte investive
2.
Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Vasileva (kodi: 16100006) nga ora 09:00 deri 14:00
Vendet: Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku.
Arsyeja: Projekte investive, Montimi i ndaresit.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemi
Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:
LP 35kV Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.
Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. Në Milkë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Revizion i daljes 35kV (shtrengim i perquesve, ndrrim I izolatoreve te demtuar)

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemi
TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) nga ora 09:30 deri 14:30
Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice
Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zavendsimi I shtyllave thyme me të rejat ndrrimi I perqusve ndrrimi I izollatorve

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 10:30 deri 15:00
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë..
Arsyeja: Mirembajtje preventive- Rregullimi i ndarsav ne trafo shtylla

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Nga TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:
NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:30 deri ne ora 15:00
Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë) dhe Senik (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumatorë). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Ndërrimi i izolatorëve, rregullimi i urave, vendosja e rrufepritësit.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemi
Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:
NS 35/10kV Artanë vetëm 2 NS 35/0.4kV nga ora 10:30 deri 15:00
Vendet: Minierat,6kV.
Arsyeja: Mirmbajtje Preventive, Ndërrimi i izollatorve K-3.