Search

KOSTT hap dyert për studentët

Event Date: 22 Dhjetor, 2023 9:00 am


KOSTT ka ftuar studentët të bashkohen në iniciativën KOSTT Open Doors/Dyert e Hapura ku studentët mund të zbulojnë më shumë rreth fushave të ndryshme të energjisë dhe të njihen më afër me kompaninë.

Data: 22 Dhjetor 2023
Ora: 09:00
Vendndodhja: KOSTT

Çfarë mund të prisni?

  • Prezantime nga ekspertët e fushave
  • Vizitë Qendrës Dispeçerike
  • Mundësi për diskutime me profesionistët e fushës së energjisë
  • Informacione rreth programeve të barazisë gjinore dhe mundësive të punësimit në KOSTT.

Ky është një rast i shkëlqyeshëm për studentët e fushave të ndryshme, për të kuptuar më mirë se si mund të kontribuojnë në zhvillimin e sektorit të energjisë.

Regjistrimi është pa pagesë, por vendet janë të kufizuara. Mos e humbisni mundësinë regjistrohuni në linkun më poshtë:
https://forms.gle/pV11fjRHdVQ7XsGN8