Search

Shqiptarët në veri: Faturat e energjisë elektrike nuk ia paguajmë kompanisë serbe

23 Qershor, 2022


Disa qytetarë shqiptarë, të anketuar nga Radio Evropa e Lirë në veri të Mitrovicës, thonë se nuk do të paguajnë rrymën e shpenzuar, nëse paratë e tyre i shkojnë një kompanie serbe. Më 21 qershor, Kosova dhe Serbia kanë arritur te një dakordim, që i hap rrugë faturimit të rrymës në veri.

Ndiqni raportimin nga REL.