Search

Punime të domosdoshme në rrjetin elektrik, KEDS paralajmëron për ndërprerjet e planifikuara

April 30, 2021


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS për sot ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri 15:00
Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.
Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët – TS Matiçani 2.

Punime në projekte investive

1.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Nje pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve ne rrjetin e ri nëntokësor.

2.
Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Orllati (kodi: 16100005 ) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.
Arsyeja: Energjizimi i trafostacinoit të ri.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dresniku (Kodi: 52000007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00
Vendet: Dresniku, rr.Elena Gjika, Viva Fresh, rr. Qyteti Antik, rr. Sadik Rama, rr.Kongresi i Manastirit, Agim Hasanaj, Luan Haradinaj, lagjja Perlina, Marleku, Lagjja Haxhaj, Pompa e benzinës Bytyqi, Kontrollimi teknik Mati COM, Nora Market Zajm.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në lokacionin Dresnik.

Punime në projekte investive

1.
Në NS110/10kV Istogu do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 16:00 deri në ora 17:00
Vendet: Vrella, Temali, Sudenicë, Lubozhdë, Cërcë dhe një pjesë e Istogut.
Arsyeja: Lidhja e urave për energjizimin e TS të ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Rajoni i Ferizajit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Në NS 110/6kV Hani I Elezit do të ndërprehet:
Dalja 6 kV Kolonia (kodi: 42000001) prej orës 10:30 deri 14:00
Vendet: Qyteza Hani i Elezit, Shkolla fillore, Shkolla e mesme, Hekurudha, Banesa Jahush Kuka.
Arsyeja: Instalimi i ndarësit të linjës, tokëzimit dhe ndërprerësit kufizues.

Punime nga palët e treta

1.
Në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:
Dalja 20 kV Drenica (Kodi: 41048001) nga ora 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmir.
Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe tokëzimi i saj, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Rajoni i Gjakvoës

Punime në projekte investive

Në NS 35/10 kV Malisheva do te ndërprehet:
Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 08:00 deri në 09:00 dhe 17:00 deri në orën 18:00
Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.
Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri dhe demontim i rrjetit të vjetër.

2.
Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
NS10/0.4kV TS BURIMI I (kodi: 82082002011) prej orës 08:00 deri në 18:00
Vendet: Lagjja te TS Burimi.
Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri dhe demontim i rrjetit të vjetër.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Në NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:
Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30
Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, Te Shtëpia e Kulturës, Te Pasqyrja dhe Te Kisha Katolike).
Arsyeja: Drejtimi i shtyllës 12/1000 në rrjet.