Search

Punime dhe investime në rrjetin elektrik, KEDS paralajmëron për ndërprerjet e planifikuara sot

07 Qershor, 2024


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të energjisë elektrike në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 7 qershor 2024:

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
NS 10/0.4[kV] Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190) nga ora 10:00 deri në orën 15:30
Vendet: Shaljanët-Stanofc
Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – shtrirja e kabllos bistek në TS Stanofc Shaljanët
Vërejtjeje.- ndërprerja bëhet kohë pas kohe sipas zhvillimeve të punëve brenda orarit të planifikuar.

2.
NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7
Nga Dalja 10[kV] J34 Çagllavica 3 do të ndërpritet:
NS 10/0.4[kV] TS Afër Panoramës (kodi: 19000036041) prej orës 09:00 deri në ora 11:00
Vendet: Veterrnik afër Marigonës
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i ormanit shpërndarës.

3.
NS 220/35/10[kV] Podujeva
Nga Dalja 10[kV] Fshatrat 2 do të ndërpritet:
NS 10/0.4[kV] Shakovicë shkolla 1 (kodi: 14000010098 ) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja: Ndërprerje per shkaqe sigurie, – shtrirja e kabllos ABC 0.4 kV.

Punime nga pala e tretë

1.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1
Nga Dalja 10 kV Komuna e Re do të ndërpritett:
NS 10/0.4kV “Eroll Ahmeti Dukagjini invest SH.P.K” (kodi: 10000015153) nga ora 10:00 deri 15:00.
Vendet: Lakrishtë – Dukagjini Invest /Obj./LLC/1.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Ledinat (kodi: 53000001) nga ora 10:30 deri në orën 14:30
Vendet: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniqi, Ledinat dhe Prokollukë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollimi i rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, pastrim traseje, ndërrimi i ormanit 0.4kV TS Gramaçeli 1.

2.
Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Kapeshtica (Kodi: 51000016 ) prej orës 09:00 deri 09:10 dhe nga ora 12:00 deri 12:10
Vendet: Rrugët: Avni Rrustemi, Çajupi (një pjesë), e Rozafës (një pjesë), Fan Noli (një pjesë), Ismajl Qemajli (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mustafa Bakija, Miladin Popoviq, Mbreti Zog, Mithat Frashëri (një pjesë), Mon Belegu, Mulla Agani, Naim Frashëri, Oso Kuka, Sali Ukella dhe Xhevat Shkreli.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësa të TM.

3.
NS 110/10(20) [kV] Peja 2
Nga Dalja 10[kV] Kapeshtica do të ndërpritet:
NS 10/0.4[kV] TS 7/2 (kodi: 51000016001) prej orës 09:00 deri në ora 12:10.
Vendet: Një pjesë e Rr. Naim frashëri afër Xhamisë së Kuqe.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montim i ndmrprermsit tm fuqism në TS 7/2.

4.
Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 10:30 deri në ora 11:30.
Vendet: Fshatrat: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri, Novosellë, Vitomiricë , Vitomiricë I,II dhe III dhe Ozdrim. Rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit,
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i GM, në TS Katundi i Ri .

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) nga ora 10:00 deri në orën 14:00
Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Rajoni i Ferizajit

Punime nga pala e tretë

1.
Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Betoni (kodi: 40041002) nga ora 09:00 deri 12:30
Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishtë, Lloshkobare, Llojzë, Kosinë, Slivovë, Dremjak dhe bizniset private.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Mitrovicës

Punime nga pala e tretë

1.
NS 35/10 kV Shupkoci
Nga Dalja 10kV Shala në stabilimentin Bare do të ndërprehen nga ora 11:00 deri në ora 15:00
Këto NS 10/0.4kV:

1.
NS 35/10 kV Shupkoci
Nga Dalja 10kV Shala në stabilimentin Bare do të ndërprehen nga ora 11:00 deri në ora 15:00
Këto NS 10/0.4kV:
NS 10/0.4[kV] Bare Xhamia (Kodi:70000101022)
NS 10/0.4[kV] Bare-Xhafiqet (Kodi:70000101023)
NS 10/0.4[kV] Bare-Osmani (Kodi:70000101024)
NS 10/0.4[kV] Bare-Ramizi (Kodi:70000101025)
NS 10/0.4[kV] Bajgor-Beqiri-Fejzullahu (Kodi:70000101026)
NS 10/0.4[kV] Bajgor-Shkollë (Kodi:70000101027)
NS 10/0.4[kV] Bajg.-Istrefi (Kodi:70000101028)
NS 10/0.4[kV] Bajgor-Uka (Kodi:70000101029)
NS 10/0.4[kV] Bajgor-Musa (Kodi:70000101030)
NS 10/0.4[kV] Kovaqicë (Kodi:70000101031)
NS 10/0.4[kV] Kaqanoll (Kodi:70000101032)
NS 10/0.4[kV] Kaqanoll (Kodi:70000101033)
NS 10/0.4[kV] TMK (Kodi:70000101034)
NS 10/0.4[kV] Bare Hajdari (Kodi:70000101035)
NS 10/0.4[kV] fabrika e Uit (Kodi:70000101054)
NS 10/0.4[kV] SOËI KOSOVO Central me Erë (Kodi:70000101056)
Vendet:Bare, Bajgorë, Kovaçicëc, Kaçandoll, SOËI KOSOVO L.L.C. Central me Erë.
Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Inkubatori (kodi: 81084019) nga ora 10:00 deri në orën 14:00
Vendet: rruga Tirana.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i TS Inkubatori.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 18:00.
Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja: Projekte investive, vënia në punë e largpërçuesit të ri dhe demontimi i të vjetrit – Lot 15 Ponosheci.

Punime nga pala e tretë

1.
Nga TS 10kV Gjakova II do të ndërprehet:
Dalja 10 Gjakova I (kodi: 81000115) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga 13:45 deri 14:00
Vendet: rr. Aleksandër Mojsiu, rr. Anton Çeta, rr. Yll Morina, rr. Uashingtoni, rr. Gjergj Fishta dhe rr. Skënderbeu.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.
TS 10kV Gjakova II
Nga Dalja 10 Gjakova I do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS 76 me (kodi: 81000115350) nga ora 09:00 deri 14:00
Vendet: rr. Aleksandër Mojsiu dhe rr.Anton Ceta,
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:30 deri në orën 15:00
Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Punime nga pala e tretë

1.
TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Morava e Binqes (kodi: 60061013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).
Arsyeja: punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.