Search

Mësoni se ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve këtë vikend

17 Mars, 2023


Për shkak të investimeve, punimeve të domosdoshme dhe të atyre nga palët e treta në rrjet, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione gjatë kësaj fundjave.

Më 18 mars, punime janë paralajmëruar në rajonin e Prishtinës dhe atë të Gjakovës ndërsa të dielen, më 19 mars, punime do të ketë në rajonin e Ferizajit.

18 mars

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Vendosja dhe premontimi i shtyllave.

Punime nga palët e treta

1.
Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:
LP 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 17:30 deri 18:00
Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq- një pjesë, Reforma, dhe Al Petroli.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV AGROKOR (kodi: 15019002160) nga ora 09:00 deri në ora 18:00
NS 10/0.4kV American School of Kosova” (kodi: 15019002223) nga ora 09:00 deri në ora 18:00
NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët (kodi: 15019002227) nga ora 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: AGROKOR- Bedri Hamiti, Flakron Hoxha”American School of Kosova”, Shkabaj te Llapashticët.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Ferizajit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Suhadolli (Kodi: 41000020) prej 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.
Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, zëvendësimi i 5 shtyllave të dëmtuara druri të tensionit të mesëm me shtylla betoni 12/315.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi: 82000001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri në ora 17:00
Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuader të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

19 mars

Rajoni i Ferizajit

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:
NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).
Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme ne anën e transformatorëve.