Search

KEDS zbulon orarin e punimeve në rrjet, sot mbesin këto vende pa rrymë përkohësisht

18 Gusht, 2022


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS për sot ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 18 gusht:

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Koliqi(kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:
Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00
1.NS 10/0.4kV Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)
2.NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)
3.NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)
4.NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza – Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoci (Kodi: 19000035013)
6.NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)
7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla LP (Kodi:19000035020)8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)
11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
13.NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)
14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) Kodi:19000035247)
18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)
19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)
20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)
21.NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi:19000035161)
22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)
26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)
29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)
30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi:19000035043)
33.NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)
34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)
36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnasellë (Kodi:19000035109)
37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)
38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)
39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)
41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)
45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)
Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Punime nga palët e treta

1.
Nga NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehen:
Dalja 10 kV Shkabaj ( Kodi: 15019002) nga ora 10:00-12:00
Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.
Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J25 Xhamia e Llapit 1 (Kodi: 13000013) prej orës 09:00-09:10 dhe 12:50- 13:00
Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.
Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.
Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen trafostacionet:
TS 10/0.4 kV Ekrem Xhemajli (S. I mushkrive 2) (Kodi: 13000013082) prej orës 09:00- 13:00
TS 10/0.4 kV Bardh Humolli N.N.P “B&F.sh.p.k (Kodi: 13000013105) prej orës 09:00- 13:00
TS 10/0.4 kV Vushtrisë (Kodi: 13000013078) prej orës 09:00- 13:00
TS 10/0.4kV Hashim Deshishku “Deshishku Construction”sh.p.k(Kodi: 13000013107)prej orës 09:00- 13:00
Vendet: rr.Lidhja e Lezhës (një pjesë), rr. e Zagrebit (një pjesë), Bardh Humolli sh.p.k, rr.Murat Mehmeti, rr.Vushtrria, rr.Mark Isaku ( një pjesë) dhe Deshishku Construction.
Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 35/10[kV] Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Barani (Kodi: 53000002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime nga palët e treta

1.
NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 14:00 deri në ora 18:00
Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.
Arsyeja: Punimet duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.
NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Krusha(Kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri ne ora 15:00
Vendet: fshati Piranë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Ferizajit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Bobi(kodi: 40043002 ) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Në Stabilimentin degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Në NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Bistazhini(kodi: 81000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë)
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime nga palët e treta

1.
Nga NS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehen:
TS 10/0.4 kV TS-33 ( Kodi: 81084022501) nga ora 09:00-15:00
Vendet: rr.Tirana ( një pjesë), rr.Hysni Dubrava dhe rr.Marin Barleti.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 110/35/10[kV] Gjilan 1 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.