Search

KEDS zbulon orarin e punimeve në rrjet, sot mbesin këto vende pa rrymë përkohësisht

17 Gusht, 2022


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS për sot ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 17 gusht:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

1.
TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 09:30 deri në ora 11:00
Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.
Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) nga ora 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Rajoni i Mitrovicës

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja – LP10(kV) Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:00 deri në ora 08:30
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, ndarja e urave.

2.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Ahmeti me kod: 74000001039 me dt.17.08.2022 (e mërkure) nga ora 08:30 deri 11:00 Vendet: TS Ahmeti.
Arsyeja: Energjizimi i LP të ri dhe te TS-se ekzistuese përmes LP te ri.

Rajoni i Gjakovës

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 17:00
Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja: Projekte inventive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Punime nga palët e treta

1.
NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 09:00 deri 15:00
Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).
Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.
Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Qendra (kodi 81000002) prej orës 09:00 deri 15:00
Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.
Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

Rajoni i Gjilanit

Punime nga palët e treta

1.
Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja LP 10kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 10:00 deri 16:00
Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.
Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.