Search

KEDS zbulon orarin e punimeve dhe investimeve në rrjet, sot mbesin këto vende pa rrymë përkohësisht

June 10, 2021


Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS për sot ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë:

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.
Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët -TS Matiçani 2.

2.
Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 14:50-15:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobill, Dabishevc dhe Mutivodë.
Arsyeja: Punime të domosdoshme – ndarja e urave.

3.
Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Ts 10/04 kV Dabishevc-Koliqt (kodi: 14016004087) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Ts 10/04 kV TS Sallahi (kodi: 14016004066) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Ts 10/04 kV TS Gllogovic Bektesht (kodi: 14016004065) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Ts 10/04 kV TS Demolli (kodi: 14016004067) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Ts 10/04 kV Ts lagjja Hyseni (kodi: 14016004092) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.
Arsyeja: Pastrim traseje.

4.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr.15 Blloku I (kodi: 11000002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30
Vendet: rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.
Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV vaj-vaj.

5.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.” 28 Nëntori” (kodi: 11000003) prej orës 09:30 deri në ora12:30
Vendet: Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.}ameria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu dhe Enti Statistikor.
Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV – vaj-vaj.

6.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) prej orës 09:30 deri në ora12:30
Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.
Arsyeja: Punimi i lidhëses 10kV vaj-vaj.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Milloshevë (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Llazarevë, Raskovë, Bakshi, Milloshevë, Babimoc dhe Gracë.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave 12-metërhe dhe premontimi i tyre.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drenasi 3 (kodi: 16100003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

2.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.39 Velania (kodi: 11000018) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Nexhmedin Haliti”Cakolli Group”Sh.P.K,”Driloni Com”Dalip Gashi, Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” shpk.
Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja(shkyçje sipas nevojës gjatë intervalit kohor).

3.
Nga Nr.5 Kodra e Diellit do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.5 Kodra e Diellit (kodi: 11000020) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: Kodra e Diellit- një pjesë).
Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja (shkyçje sipas nevojës gjatë intervalit kohor)

4.
Nga Nr.5 Kodra e Diellit do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II ) (kodi: 11000004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: lagjja Taslixhe 4, Blloku i dytë 2 Pr.(Novosellët), Blloku i dyte, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).
Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja(shkyçje sipas nevojës gjatë intervalit kohor).

5.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
TS 10/04kV Rezervoari 1 (kodi: 11000018087) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (kodi: 11000018120) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: Rezervari 1 dhe Pompat e Ujësjellësit.
Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm TM sipas renditjes së daljeve të reja.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ujëvara (kodi: 52000008) prej orës 11:30 deri në ora 12:30
Vendet: Ujëvara.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dresniku (kodi: 52000007) prej orës 12:30 deri në ora 13:30
Vendet: Klinë, Dresnik, Doll dhe Gremnikë.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV FAB Metalike (kodi: 52000006) prej orës 13:30 deri në ora 14:30
Vendet: FAB Metalike
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Klina I (kodi: 52000005) prej orës 14:30 deri në ora 15:30
Vendet: Lagjja mbi stacion të trenit, Lagjja nën stacion të trenit, Pompat e ujit Tikvesh, Lagjja Grabonicët, Fabrka e këpucëve, Pompa e benzines ”USA”, Lagjja Mahalla Klinë;
Dalja 10kV Klina 3 Kod. 52056001 me konsumatorët Lagjja Simoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tërezë, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit Civil, rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm, rr. e Gjimnazit, Spitali “Nëna Terezë”, Shkolla e mesme “Luigj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Lagjj Perlina, Lagjja Haxhaj, E459 Zajm Lagjja Nora, Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elementeve të betonit, Zajm lagjja Marku, Palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xehroret e Boksitit Volljakë, Restaurant “Guri i zi” Deiq Veterina.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hoça e Qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Smirë, Betoniera Gentriti, Kabash, Dobreshë, Cernovitë, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.
Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.
Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet në stabiliment:
TS 10/04 kV Lubinja IV (kodi: 31000026027) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja e Epërme- privat (kodi: 31000026023) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme I (kodi: 31000026026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja (kodi: 31000026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja (kodi: 31000026) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme III (kodi: 31000026040) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja e Poshtme (kodi: 31000026024) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Lubinja II (kodi: 31000026025) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Reçani II (kodi: 31000026011) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Vendet: Lubinjë dhe Reçan.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 10kV për shkak të rrëshqitjes së dheut në Lubinjë të Poshtme.

Punime nga palët e treta

1.
Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 12/1600 nën degën e LP 10 kV ajror së bashku me konzollat dhe pajisjet adekuate.

Rajoni i Ferizajit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Guri i bBekuar dhe AKRO.
Arsyeja: Vendosja e shtyllave 10kV.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve.

Punime në projekte investive

1.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 12:00-12:15 dhe nga ora 16:45-17:00
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.
Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
TS 10/04kV Polluzhë Kastatët (kodi: 74000001008) prej orës 12:00 dhe nga ora 17:00
TS 10/04kV Polluzhë Istogu 2 (kodi: 74000001012) prej orës 12:00 dhe nga ora 17:00
Vendet: Polluzhë Istogu 2, Polluzhë Kastrati te shkolla.
Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit dhe i transformatorit.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nertili – TS 76 (kodi: 81084033) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Qendra tregtare Nertili, rr.UÇK, rr. Tirana dhe rr.Ëesley Clark.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Vendet: rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë),
rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, rr.Xh.Gjakova dhe rr.Xhemajl Avdullahu.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi: 81084020) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi,
Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi,
Nënë Tereza dhe Selman Riza.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ngrohtorja (kodi: 81084024) prej orës 14:00 deri në ora 15:00
Vendet: Ngrohtorja e qytetit.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja 7 (kodi: 81084021) prej orës 15:00 deri në ora 16:00
Vendet: rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F. Sereçi, Gjon Sereçi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivari,
Nënë Tereza, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Punime nga palët e treta

1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova Ido të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 16:00 deri në ora 18:00
Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja: Ndërrimi e konzollës sipas kërkesës së organit të pranimit teknik.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Smira (kodi: 61067006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.
Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 12m të betonit, që janë të lakuara dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV.

2.
Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Tugjevc (kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gmicë, Zaiqevc, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.
Arsyeja: Kyçja e transformatorit të ri në Berivojcë.