Search

”Elektrosever” nis instalimin e njehsorëve inteligjentë në veri

08 Maj, 2024


Kompania “Elektrosever” do të fillojë instalimin e njehsorëve të rinj inteligjentë të mërkurën, më 8 maj, me qëllim që të gjithë 25.000 konsumatorët në komunat e Mitrovicës veriore, Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut të marrin matës inteligjentë.

Siç thuhet në njoftimin e kompanisë, qëllimi i instalimit dhe zëvendësimit të njehsorëve është përmirësimi i shërbimit me furnizim të sigurt dhe të besueshëm me energji elektrike për konsumatorët, dhe matësat fillimisht do të vendosen në vende ku aktualisht nuk ekzistojnë, e më pas të tjerët. do të zëvendësohet, përcjell Kosovo.Energy.

Për shkak të punimeve, thuhet, nga ora 11:00 deri në orën 14:00 janë planifikuar ndërprerje selektive të energjisë elektrike.