Search

Recap – Kosovo.Energy sjellë përmbledhjet javore të sektorit të energjisë

14 Maj, 2022


Duke filluar nga kjo fundjavë, Kosova.Energy synon t’ju sjellë artikujt dhe citimet më të rëndësishme nga sektori i energjisë në një përmbledhje javore, për të gjithë ju që mund t’i keni humbur ato.

‘Stories’, të cilat kanë vegzën e bashkangjitur për artikullin përkatës, nuk kufizohen vetëm në zhvillimet lokale, pasi platforma jonë informative mbulon edhe zhvillimet rajonale dhe ndërkombëtare.

Për të shënuar fillimin, në edicionin e kësaj fundjave do të shfaqen disa thënie të personave të rëndësishëm, ndonëse jo të kësaj jave, ndërsa duke klikuar në vegëzat e bashkangjitura ju mund të lexoni artikujt e plotë.

‘Swipe’ për të marrë përditësimet tuaja!

Tranzicioni i energjisë elektrike në Kosovë – i vështirë dhe me kosto të lartë

Lexo më shumë

Bislimi: Kemi dorëzuar plan BE-së për rrymën në veri

Lexo më shumë

Kryeministri Kurti: Ne do të dëshironim të heqim dorë nga qymyri, mirëpo nuk mundemi

Lexo më shumë

Ministrja Rizvanolli: Konsumi i energjisë së gjelbër do të rritet në 30% deri në 2031

Lexo më shumë